'Frigg' keyhanger - Hvidt kernelæder
'Frigg' keyhanger - Hvidt kernelæder
'Frigg' keyhanger - Hvidt kernelæder
'Frigg' keyhanger - Hvidt kernelæder
'Frigg' keyhanger - Hvidt kernelæder

'Frigg' keyhanger - Hvidt kernelæder

Tryk på forside (31 anslag)
Varenr. 653483
399,00 DKK
Nøglering og nitte
Antal:
Beskrivelse

Keyhangeren i hvidt kernelæder med mulighed for tryk på forsiden har plads til hele 29 anslag, som også gør at du kan sætte dit helt personlige præg på den. 

Keyhangeren 'Frigg' i hvidt kernelæder. Den måler 1,9 x 50 centimeter og er vores største keyhanger. Dens lange rem gør det muligt at have den hængene om halsen, så man altid ved, hvor man har sine nøgler. Den har en lille og diskret nøglering, som giver keyhangeren et minimalistisk og stilrent udtryk. Men selvom nøgleringen er lille og diskret, er det ikke ensbetydende med, at denne keyhanger ikke kan holde til et stort og tungt bundt nøgler. Dette klarer den uden problemer.

Den er udformet i læder, ligesom alle vores andre læder accessories. Læderet leveres af Danmarks bedste leverandører, så vi kan garantere dig en robust nøglering, der holder til brug. Du kan vælge imellem flere forskellige farver læder, så du kan personliggøre din nøglering, så du får den, præcis som du ønsker, den skal være. 

På alle vores håndlavede 'Frigg' nøgleringe er der mulighed for at få trykt bogstaver og tal i læderet, så den enkelte nøglering kan personliggøres ud fra dine ønsker. Du kan vælge mellem tryk af alle skandinaviske bogstaverne, tallene 0 til 9, alle specialtegn som € % & / ( ) = - ? , . ! " og derudover 101 symboler. 

En 'Frigg' keyhanger med plads til mange nøgler på én gang, fordi den er et stilfuldt og robust læderprodukt, som holder længe, og som kan bruges hver eneste dag året rundt.

Inspiration Se hvordan nitter og læder ser ud sammen - Klik her