'Frigg' keyhangers

'Frigg' keyhangers i læder har et smukt design kan købes med og uden tryk. Vi har landets størrete udvalg af læderfarver, skruer og ikke mindst symboler, det giver dig en unik mulighed for at gøre din keyhanger meget unik og yderst personlig

Køb en af vores 'Frigg' keyhangers i læder og vis din personlighed og vi er sikre på at det udstråler stilsikkerhed med produkter fra No46. Alle vores flotte keyhangers er desuden håndlavet og vores logo er et stempel på kvalitetskontrol.

Vi kan skabe nøjagtig det udtryk, som du ønsker på jeres nye nøglesnore. Derved sikrer vi også, at dine nye keyhangers passer til formålet.

Ønsker du at forlænge levetiden på din nye keyhanger, og at den ser smuk og elegant ud i lang tid, så foreslår vi at behandler din keyhanger med læderfedt. Læderfedt er med til at gøre læderet mere blødt og smidigt og vi anbefaler af påsmøre med en blød ren klud med en passende mængde læderfedt. Lad fedtet trænge ind og blank efter med en blød klud. Stærkt udtørret læder gives læderolie, herefter læderfedt.