Handelsbetingelser

GENERELT
Når du handler på No46.dk , handler du med No46 og du accepterer samtidigt vores betingelser, som du kan læse herunder.

FRAGT
Fragt koster fra 29,00,- og der er fri fragt på ordrer over 299,-.
Alle bestillinger leveres med GLS.
Vælger du fragt med omdeling så skal du være OBS på at være hjemme ellers ryger pakken i pakkeboksen, og der skal du selv afhente.
Vi har desværre ikke mulighed for at kunne levere med "alm. brev" længere, da PostNord ikke kan levere inden for en fornuftig periode..

RETURNERING AF VARER
Når du handler på No46.dk har du altid 14 dages fuld fortrydelsesret jf. dansk lovgivning. Bemærk dog, at varen skal returneres i samme stand, som du modtog den. Bemærk yderligere, at du selv skal afholde udgift til returfragt. Hvis du returnerer dele af en ordre, der udløste fri fragt, og totalbeløbet derefter når under grænsen for fri fragt, vil fragten blive fratrukket den/de returnerede varers beløb. Vi kan først tilbageføre dine penge, når vi har modtaget varen og konstanteret, at den er i ordentlig stand.

Når du returnerer varen, skal det sendes til
No46
Tangbjergvej 57
3650 Ølstykke
Danmark

Med varen skal du vedlægge en seddel om, hvorvidt du ønsker pengene retur eller bytte til en anden vare. Du bedes samtidigt vedlægge dit ordrenummer og gerne et telefonnummer eller en email, som vi kan kontakte dig på i tvivlstilfælde.

LEVERING
Medmindre andet er angivet på den enkelte vare, er der leveringstiden: 1-3 hverdage, dette betyder at varen bliver afstedt inden for denne periode.
Dette skyldes at alle vores leverancer bliver håndlavet, når bestillingerne kommer ind. 


BEMÆRK: Specialfremstillet varer har ingen fortrydelsesret, da de er leveret efter kundens specifikke ønsker. 
No46 kan ikke garantere at pakkerne kommer frem da GLS kan have ekstra travlt i julen.

BETALING
Betaling kan foretages med et Dankort, Visa/Dankort, Visakort, Mastercard, Maestro, Visa Elektron og American Express. Betalingen foregår over en krypteret server via 3.parts betalingsgateway og er lige så sikkert som at benytte dit kreditkort i supermarkedet. Alle priser er angivet i danske kroner (DKK) og inklusiv 25% moms.
Vi hæver først pengene fra dit betalingskort når ordren er afsendt. 

REKLAMATION & TRANSPORTSKADER
I følge dansk lovgivning om reklamtion af vare(r) er der 2 år (24 måneder) på produkter købt på No46.dk
Reklamation eventuelle fejl eller mangler ved levering fra No46 , skal påberåbes i rimelig tid efter, at du har opdaget fejlen. Det en din pligt at angive og på forlangende vise, hvordan fejlen eller manglen ytrer sig. Hvis du opdager en fejl, skal du hurtigt rette henvendelse til No46 .

Du har pligt til at returnere varen i væsentlig samme stand og mængde, som den er modtaget. Vi afholder de omkostninger, der er forbundet med at returnere varen.

Hvis der er synlige skader på pakken, skal du nægte at tage imod pakken. Pakker med transportskade som er blevet kvitteret modtages ikke retur, og der vil ikke kunne søges om ersatning hos GLS.

FORTRYDELSESRET
Du har som forbruger 14 dage til at meddele No46 at du ønsker at fortryde dit køb, og herefter 14 dage til at sende den retur.
Der er mulighed for at fortryde et køb selvom varen er brugt. En vare er kun brugt, hvis den bruges ud over hvad der ville være muligt at afprøve i en fysisk butik.
Hvis varen er brugt vil der blive lavet en konkret vurdering af, hvad varen som brugt kan sælges for til en anden forbruger. En evt. værdiforingelse vil blive fratrukket købsprisen.
OBS: Specialfremstillet varer har ingen fortrydelsesret, da de er leveret efter kundens specifikke ønsker. 

GRATIS AFHENTNING
Det er desværre ikke muligt at afhente dine vare(r) hos No46.

KVALITET
Alle produkter der sælges er af højeste kvalitet, og vi går ikke på komprimis med dette. 
Vi er stolte over vores produkter og ønsker kun at vores kunder har en god oplevelse med No46 .

VÆRNETING OG LOVVALG
Enhver tvist mellem køber og No46 - herunder fortolkning af No46s handelsvilkår - afgøres af Sø- og Handelsretten i København i henhold til dansk lovgivning med dansk som gyldigt sprog.