Keyhangers i læder

Vores keyhangers i læder med dit smukke design kan købes med og uden tryk. Vi har landets størrete udvalg af læderfarver, skruer og ikke mindst symboler, det giver dig en unik mulighed for at gøre din keyhanger meget personlig. 

Køb en af vores keyhangers i læder og vis din personlighed og vi er sikre på at det udstråler stilsikkerhed med produkter fra No46. Alle vores flotte keyhangers er desuden håndlavet og vores logo er et stempel på kvalitetskontrol.

Keyhangers i læder

Se vores håndlavet keyhangers i læder, som vi selv producere helt fra bunden. Hver enkelt af vores keyhangers er lavet i italiensk kernelæder, og dette er udelukkende for at sikre os en høj kvalitet på alle vores keyhangers. Vores produkter skal holde til brug hver dag, og at de er flotte at se på i meget lang tid efter, efter du har modtaget den. Vi laver selv hver eneste af vores keyhangers i læder fra vores værksted, så du har mulighed for at sammensætte den, som du ønsker.

Vi kan skabe nøjagtig det udtryk, som du ønsker på jeres nye nøglesnore. Derved sikrer vi også, at dine nye keyhangers passer til formålet.

Du kan sætte dit personlige præg på din nøglesnor ved at vælge mellem hele fem forskellige farver læder og derudover flere forskellige slags nøgleringe, som din nøgle eller dit nøglebundt skal hænge i. Derudover har du mulighed for at sætte dit personlige præg på den via tryk efter eget valg.

På alle vores håndlavede 'Frigg' keyhangers er der mulighed for at få trykt bogstaver og tal i læderet, så den enkelte nøglering kan personliggøres ud fra dine ønsker. Du kan vælge mellem tryk af alle skandinaviske bogstaverne, tallene 0 til 9, alle specialtegn som € % & / ( ) = - ? , . ! " og derudover mere symboler. 

Ønsker du at forlænge levetiden på din nye keyhanger, og at den ser smuk og elegant ud i lang tid, så foreslår vi at behandler din keyhanger med læderfedt. Læderfedt er med til at gøre læderet mere blødt og smidigt og vi anbefaler af påsmøre med en blød ren klud med en passende mængde læderfedt. Lad fedtet trænge ind og blank efter med en blød klud. Stærkt udtørret læder gives læderolie, herefter læderfedt. 

Vi håber du er blevet fristet til at kigge videre på vores keyhangers i læder.