Læder nøglering med navn

Unik læder nøglering med flotte symboler | Karamel
'Sigyn' lædernøglering
Tryk på forside (11 anslag)
-30 %
174,30 DKK
249,00 DKK
Mere info
Læder nøgleringe med tryk på begge sider | Cognac
'Sigyn' lædernøglering
Tryk på for- og bagside (2 x 11 anslag)
-30 %
209,30 DKK
299,00 DKK
Mere info
Nøgleringe med tryk | Hvid
'Sif' nøglering med tryk
Tryk på forside (14 anslag)
-30 %
90,30 DKK
129,00 DKK
Mere info
Læder nøgleringen 'Idun' | Natur
'Idun' lædernøglering
Tryk på forside (21 anslag)
-30 %
209,30 DKK
299,00 DKK
Mere info
Flot lædernøglering | Rød
'Idun' lædernøglering
Tryk på for- og bagside (2 x 21 anslag)
-30 %
244,30 DKK
349,00 DKK
Mere info

Elegante og flotte læder nøgleringe med navn

Læder nøgleringe med navn eller noget helt andet. Hvis du er på udkig efter en læder nøglering med navn eller et personligt tryk, så er du landet det rigtige sted. Her på siden finder du nemlig vores sortiment af lækre læder nøgleringe med tryk, hvor du har mulighed for at vælge mellem forskellige farver og tryk, så du kan designe din helt egen, personlige læder nøglering med navn.

Du skal blot vælge hvilket design du godt kan lide, din yndlingsfarve, og hvad der skal stå der på - så trykker vi navnet derpå, og sender den til dig. Udover at få en lækker og helt unik læder nøglering, støtter du også en god sag. For hver nøglering, vi sælger, går 2 kroner nemlig til Julemærkehjemmet.

Gå på opdagelse i vores udvalg her på siden, og find den nøglering, der passer til dig.

 

Få dit navn på en læder nøglering med tryk

Der kan være flere grunde til, at du ønsker navn på din læder nøglering - det kan være, at den nemt skal kunne finde vej tilbage til dig, eller det kan være, så andre og dig selv kan se, hvis det er. Uanset om det er dit eget navn, din kærestes eller børns navn - eller måske din titel som mor eller far? - kan vi imødekomme dine ønsker. Så du enten kan give eller modtage en skøn, personlig gave.

Ved siden af navnet kan du tilmed vælge symboler - og her hos No46.dk er vi stolte af at kunne tilbyde over 100 forskellige symboler. På den måde kan du nemt få den nøglering med navn og symbol, som du drømmer om.

Har du et ønske til et symbol, som ikke er på listen? Så tøv ikke med at kontakte os - i langt de fleste tilfælde kan vi imødekomme dine ønsker.

 

Den perfekte gave - læder nøglering med navn

Det kan være svært at finde på personlige gaver, men hvad er mere personligt end en helt unik læder nøglering med navn, titel eller kaldenavn? Tænk bare på, hvor varm om hjertet din far ville blive, hvis han fik en personlig nøglering fra sine børn præget med “FAR ❤”?

Hos os finder du tre forskellige designs af nøgleringe, så du finder både de kortere nøgleringe, der passer perfekt til eksempelvis fornavne og titler som mor eller far, mens du også finder længere nøgleringe, hvor der kan stå for- og efternavn eller eksempelvis “❤ MORMOR ❤”.

Vores modeller hedder Sigyn, Idun og Sif, og du finder dem alle her på siden. Du kan læse mere om de enkelte produkter ved at klikke dig ind på det. Her kan du også vælge om du ønsker prægning på både for- og bagside, eller blot den ene side.

 

Sådan bestiller du en lædernøglering med navn

Først skal du vælge, hvilken model du bedst kan lide. Når du har besluttet dig for det, trykker du dig ind på produktet. Det kan være enten Sigyn, Idun eller Sif. Hvis du er mere til keyhangers, finder du vores udvalg her.

Når du har trykket dig ind på den ønskede læder nøglering, er resten meget ligetil.

Her vil du blive præsenteret for en række muligheder. Først kan du beslutte dig for, hvilken læder nøglering og nitte, du ønsker. Her tilbyder vi tre forskellige muligheder (messing, gammel messing og metal). Herefter skal du skrive dit navn i feltet med Tryk, hvorefter du har mulighed for at vælge et symbol.

Har du valgt et af produkterne, hvor du kan få trykt tekst på begge sider, fungerer det på samme måde - det er nemt og bekvemt!

Har du spørgsmål vedrørende vores services eller vores produkter, er du altid velkommen til at kontakte os - vi står altid klar til at hjælpe.

 

Vi sætter en ære i håndværket

Det er ingen hemmelighed, at vi hos No46.dk sætter en ære i vores arbejde. Vi kæler for detaljen, til vi opnår det bedste resultat - derfor er alle vores produkter også håndlavede. Så når du bestiller en nøglering med et særligt tryk eller navn, der betyder noget for dig - så kan du være sikker på, at vi fuldender opgaven til UG, så du er tilfreds.

For at få det bedste resultat må man også have de bedste materialer. Derfor laver vi udelukkende vores nøgleringe med kernelæder i italiensk kvalitet - bestilt fra Danmarks bedste forhandlere.

Skulle der være noget, er vi altid til at tale med. Så kontakt os gerne - så finder vi sammen en løsning.