Læder nøglering med tekst

En nøglering med tekst er oplagt til en gave, fordi du får et stilfuldt, elegant og samtidig robust læderprodukt, der kan holde til dagligdagens slid. Det betyder, at du får en nøglering, som kan bruges hver dag, året rundt - i mange år frem.

Unik læder nøglering med flotte symboler | Karamel
'Sigyn' lædernøglering
Tryk på forside (11 anslag)
-30 %
174,30 DKK
249,00 DKK
Mere info
Læder nøgleringe med tryk på begge sider | Cognac
'Sigyn' lædernøglering
Tryk på for- og bagside (2 x 11 anslag)
-30 %
209,30 DKK
299,00 DKK
Mere info
Nøgleringe med tryk | Hvid
'Sif' nøglering med tryk
Tryk på forside (14 anslag)
-30 %
90,30 DKK
129,00 DKK
Mere info
Læder nøgleringen 'Idun' | Natur
'Idun' lædernøglering
Tryk på forside (21 anslag)
-30 %
209,30 DKK
299,00 DKK
Mere info
Flot lædernøglering | Rød
'Idun' lædernøglering
Tryk på for- og bagside (2 x 21 anslag)
-30 %
244,30 DKK
349,00 DKK
Mere info

Her på siden finder du vores sortiment af lædernøgleringe med tekst. Vores nøgleringe findes i forskellige designs, og herfra kan du nemt designe og personliggøre din nøglering med netop den tekst og de symboler, du ønsker. Det betyder, at du får en helt unik og personlig nøglering, hvor du kan opbevare alle dine nøgler.

 

Hos No46.dk får du mange muligheder for at designe din egen nøglering

Hos os får du så mange muligheder, at det næsten er til at blive svimmel af det. Du kan vælge mellem tre forskellige designs, så du nemt finder den størrelse og type af nøglering, der passer til dit behov. Herefter skal du blot vælge, hvilken tekst og eventuelt hvilket symbol du ønsker på din nøglering. Når du har trykket bestil, går vi i gang med din ordre hurtigst muligt. Vi laver alt i hånden og bruger kun de bedste materialer - så er vi nemlig sikre på, at du modtager et produkt, du bliver glad for.

Nogle foretrækker at have flere nøgleringe, hvis de hver dag skal bruge mange nøgler, og her er det oplagt at anvende vores nøgleringe, da du kan få enten tekst eller symbol på, der gør det nemt for dig at vide, hvor de hører til - det kunne eksempelvis være bilen, arbejdet eller værkstedet.

 

Gør nøgleringen personlig med selvvalgt tekst

Ved helt selv at bestemme, hvilken tekst der skal trykkes derpå, kan du få en personlig nøglering, som kan følge dig mange år frem. Nøgleringen er af kvalitetsdygtige materialer, så de kan holde til mange nøgler - men udover at have en ren praktisk funktion, er de samtidig holdt i et stilet og lækkert design, der gør dem en fryd for øjet. Sæt prikken over i’et med et af vores mange symboler, der gør din nøglering til noget helt unikt.

På den måde bliver din personlige nøglering på én gang en praktisk foranstaltning og på én gang en dekorativ accessorie.

Mangler du inspiration til din nye nøglering? Eller vil du bare gerne se, hvordan vores forskellige designs og farver tager sig ud? Så finder du inspirationsbilleder lige her.

 

En personlig nøglering er den perfekte gave

Hvad giver man ham, der har alt? Eller hende, der ikke ved, hvad hun ønsker sig? Det er altid en svær udfordring at finde på den perfekte gave, og det er uanset om der er tale om en indflyttergave, fødselsdagsgave, julegave eller noget helt andet.

Vores lædernøgleringe med tekst er den oplagte gave, når du ikke ved, hvad du skal give. Nøgleringene er i et lækkert design, og kvaliteten taler for sig selv. Samtidig er det en personlig gave, fordi du kan vælge at få trykt lige præcis det tekst, du vil - på den måde kan modtageren af gaven se, at du har lagt hjerte og sjæl i gaven. Og hvad mere kan man egentlig ønske sig?

Har du forespørgsler eller nogle spørgsmål til vores produkter og services, er du altid velkommen til at kontakte os - vi står altid klar til at hjælpe.