Læder nøglering med tryk

Er du på udkig efter en læder nøglering med tryk? Så er du landet det rette sted, for uanset om du leder efter en læder nøglering til en fødselsdagsgave, indflyttergave eller måske bare til dig selv, finder du altid det bedste udvalg her hos No46.dk - og den bedste kundeservice.

Læder nøgleringe uden tryk | Brun
'Sigyn' lædernøglering
Uden tryk
-30 %
139,30 DKK
199,00 DKK
Mere info
Læder nøgleringen 'Idun' | Natur
'Idun' lædernøglering
Tryk på forside (21 anslag)
-30 %
209,30 DKK
299,00 DKK
Mere info
'Idun' læder nøglering | Hvid
'Idun' lædernøglering
Uden tryk
-30 %
174,30 DKK
249,00 DKK
Mere info
Nøgleringe med tryk | Hvid
'Sif' nøglering med tryk
Tryk på forside (14 anslag)
-30 %
90,30 DKK
129,00 DKK
Mere info
Læder nøgleringe med tryk på begge sider | Cognac
'Sigyn' lædernøglering
Tryk på for- og bagside (2 x 11 anslag)
-30 %
209,30 DKK
299,00 DKK
Mere info
Unik læder nøglering med flotte symboler | Karamel
'Sigyn' lædernøglering
Tryk på forside (11 anslag)
-30 %
174,30 DKK
249,00 DKK
Mere info
Flot lædernøglering | Rød
'Idun' lædernøglering
Tryk på for- og bagside (2 x 21 anslag)
-30 %
244,30 DKK
349,00 DKK
Mere info

Flotte og elegante læder nøgleringe med tryk

Hos os kan du bestille en læder nøglering med eget tryk - når du har valgt dit ønskede tryk, sørger vi for at skære, trykke og sammensætte nøgleringen i det fineste, italienske kernelæder. Og så sender vi den afsted til dig, så hurtigt vi kan.

Dyk ned i vores sortiment her på siden, og sammensæt din læder nøglering med tryk ud fra vores mange muligheder.

 

Køb personlige læder nøgleringe med tryk hos No46.dk

Hos os har du en bred vifte af muligheder, når du designer din egen læder nøglering med tryk. Du kan vælge mellem hele 9 forskellige, flotte farver, du bestemmer helt selv, hvad der skal stå på din læder nøglering, og så kan du, sidst men ikke mindst, vælge mellem mere end 100 forskellige symboler. På den måde har du alle muligheder for at vælge det tryk, som du ønsker.

Har du et specielt ønske, er du velkommen til at kontakte os - så finder vi ud af det sammen.

 

Læder nøgleringe i lækkert og solidt kernelæder

Alle vores læder nøgleringe laves i italiensk kernelæder, som leveres af Danmarks bedste leverandører. Herefter håndlaves vores lædernøgleringe med tryk af de bedste materialer, så du er garanteret et kvalitetsprodukt i form af en robust og lækker læder nøglering, der holder til brug.

Du skal blot klikke dig ind på den læder nøglering og den model, du bedst kan lide. Herefter har du mulighed for at vælge mellem 9 forskellige farver og vælge det tryk, du ønsker. Her kan du vælge mellem tekst og et hav af symboler, så din nøglering bliver helt unik.

 

Hvilket design kan du bedst lide? Valget er dit!

Herudover kan du vælge mellem farven på skruen og metalringen, hvor vi tilbyder tre forskellige muligheder:

· Messing
· Gammel messing
· Metal (nikkel)

Du kan finde inspiration til forskellige farver, nitter og kombinationer her, så du kan se, hvordan de forskellige produkter tager sig ud.

 

Hold styr på nøglerne med en læder nøglering med tryk

Har du mange nøgler, som du dagligt må jonglere rundt med? Frem for at lede og spilde tiden på at rode rundt mellem forskellige nøgler kan du personliggøre dine nøgleringe.

”Og hvordan det?” spørger du nok. Jo. Hos os kan du vælge mellem alle nordiske bogstaver og tal samt mere end 100 forskellige symboler, der dækker alt fra værktøj til stjernetegnssymboler og transportmidler.

Har du derfor svært ved at holde styr på dine nøgler, kan du ved hjælp af en læder nøglering med tryk let holde de forskellige nøgler adskilt. På den måde kan du let se, hvor nøglen til bilen, cyklen, carporten eller arbejdet hænger i nøgleskabet eller i entreen.

 

Vi har læder nøgleringe i forskellige størrelser og designs

Her på siden finder du tre forskellige designs, du frit kan vælge mellem. Har du brug for en større læder nøglering, hvor der skal være plads til mere tekst, anbefaler vi modellen 'Idun', der er vores længste nøglering.

Har du derimod brug for en mindre nøglering, der skal kunne passe ned i lommen eller en lille taske, kan du tage et kig på vores mindste model 'Sif'.

Sidst men ikke mindst findes modellen 'Sigyn', der har en praktisk størrelse og et lækkert design.

Du kan læse mere om de forskellige produkter ved at klikke dig ind på dem. Her har vi nemlig samlet al relevant information, så du let finder den nøglering, der passer til dig. Her kan du ydermere se, hvilke muligheder du har. På nogle modeller kan du nemlig få tryk på både for- og bagside.

Har du spørgsmål til nogle af vores produkter, er du altid velkommen til at kontakte os - vi står altid klar til at hjælpe.