Læder nøgleringe

Hos No46.dk finder du et bredt udvalg af læder nøgleringe, som du let kan tilpasse og justere, så de passer til dig og din smag.

Læder nøglering med tryk | Natur
'Sigyn' lædernøglering
Tryk på forside (11 anslag)
-40 %
149,40 DKK
249,00 DKK
Mere info
Nøgleringe med tryk | Hvid
'Sif' nøglering med tryk
Tryk på forside (14 anslag)
-20 %
87,20 DKK
109,00 DKK
Mere info
Læder nøgleringe med tryk på begge sider | Cognac
'Sigyn' lædernøglering
Tryk på for- og bagside (2 x 11 anslag)
-40 %
179,40 DKK
299,00 DKK
Mere info
Læder nøgleringen 'Idun' | Natur
'Idun' lædernøglering
Tryk på forside (21 anslag)
-30 %
209,30 DKK
299,00 DKK
Mere info
Læder nøgleringe uden tryk | Brun
'Sigyn' lædernøglering
Uden tryk
-40 %
119,40 DKK
199,00 DKK
Mere info
Flot lædernøglering | Rød
'Idun' lædernøglering
Tryk på for- og bagside (2 x 21 anslag)
-30 %
244,30 DKK
349,00 DKK
Mere info
'Idun' læder nøglering | Hvid
'Idun' lædernøglering
Uden tryk
-30 %
174,30 DKK
249,00 DKK
Mere info

Flotte læder nøgleringe i stort udvalg

Her på siden finder du flere forskellige typer af læder nøgleringe - både fra de helt små og diskrete til de lidt større. Du kan ligeledes vælge mellem en række forskellige farver - vi går nemlig op i, at du altid kan finde lige præcis det design, der tiltaler dig. Ønsker du at sætte et personligt præg på din læder nøglering, har du hos No46.dk mulighed for at vælge mellem mere end 100 forskellige symboler.

Når du køber nøgleringe hos os, kan du være sikker på, at kvaliteten er i top. Vores design er udformet i italiensk kernelæder, og så er de håndlavede i Danmark. Tag et kig rundt her på siden, og dyk ned i vores store univers af lækre lædernøgleringe.

 

Nøglering med tryk, symbol, tekst eller navn? Du finder det her hos os

Hos os får du et hav af valgmuligheder. Du har mulighed for at bestille en bred vifte af forskellige designs, og du kan således også vælge mellem lædernøgleringe med symbol, nøgleringe med tryk, nøgleringe med logo, lædernøglering med navn, nøglering med tekst og en række lædernøgleringe med personlige og unikke designs.

På den måde kan du sammensætte en personlig nøglering, så du er sikker på, at ingen har præcis den samme som dig.

Når du bestiller en nøglering i læder her på siden, kan du vælge mellem tre forskellige designs. Men ikke nok med det - for herudover har du også selv mulighed for at vælge mellem forskellige tryk. Er du mere til det enkle look, kan du også vælge “uden tryk” - så får du blot en simpel og lækker nøglering i læder af højeste kvalitet.

Du kan herudover selv vælge, om du blot vil have tryk på den ene side, eller om du vil have tryk på begge sider. Det er helt op til dig. På den måde får du let lige præcis den stil, det udtryk og det design, du bedst kan lide.

 

Vælg mellem mere end 100 forskellige symboler

Vidste du, at du hos os kan vælge mellem mere end 100 forskellige symboler?

Et af vores mest populære symboler er et hjerte, men det er kun fantasien, der sætter grænser.

Ved du ikke, hvad du skal give din far i gave? Tænk på, hvor blød han ville blive i knæene, hvis han fik en personlig nøglering med “Far ❤” præget?

Drømmer du om en nøglering med et symbol eller et logo, som vi ikke tilbyder? Så kontakt os gerne - i de fleste tilfælde imødekommer vi gerne ønsker fra vores kunder. Det synes vi nemlig er god service. Er du utilfreds med noget, er vi også altid klar til at hjælpe dig.

God kvalitet behøver ikke at koste en formue

Her hos No46.dk mener vi ikke, at god kvalitet behøver at koste en formue, hvilket også afspejler sig i priserne på de forskellige lædernøgleringe.

Alle vores nøgleringe er lavet af kvalitetssikret italiensk kernelæder. Det betyder, at produkterne har en helt unik og stærk kvalitet, så du kan have gavn af din nøglering mange år frem. Samtidig er priserne dog i en ende, hvor langt de fleste kan være med - så har du brug for fornyelse, kan du altid tilføje en ny nøglering til samlingen.

Vi går op i god kvalitet hele vejen, og derfor er alle vores nøgleringe også produceret og håndlavet i Danmark.

 

Bestil en personlig lædernøglering hos No46.dk

Hos os kan du nemt bestille en personlig nøglering i læder. Vi har et stort udvalg, og du bestemmer selv, hvad der skal stå på netop din nøglering - om det skal være “Mors dyt”, dit navn eller noget helt tredje!

Når du klikker dig ind på et produkt, kan du se, om du har mulighed for at vælge tryk på begge sider. Herefter skal du blot skrive ind i feltet, der er markeret med “Tryk”, hvad der skal stå på din nøglering. Ved siden af har du ligeledes mulighed for at vælge mellem vores mange symboler.

Vores personlige nøgleringe er den perfekte gave til en, du holder af - uanset om det er til ven eller veninde, far eller mor - eller til dig selv for den sags skyld.

Som en ekstra bonus giver vi 2 kroner til Julemærkehjemmet, hver eneste gang vi sælger en nøglering. På den måde er du med til at støtte en god sag - og samtidig få en rigtig lækker lædernøglering.