Læder nøgleringe

Flot og lækkert design af læder nøgleringe. Alle vores nøgleringe i læder er lavet af italiensk kernelæder, hvilket betyder helt unikt og stærk kvalitet. Når du køber en læder nøglering hos os, så ved du at du modtager dansk håndlavet og produceret produkter. Vi går ikke på kompromis med kvalitet, men leverer stadig nogle af Danmarks billigste personlige læder nøgleringe.

Ønsker du at sætte et personligt præg på dit produkt, så har du også mulighed for at få præget egen tekst og vælge blandt over 100 forskellige symboler. 

Læder nøglering med tryk | Natur
'Sigyn' lædernøglering
Tryk på forside (11 anslag)
-20 %
199,20 DKK
249,00 DKK
Mere info
Nøgleringe med tryk | Hvid
'Sif' nøglering med tryk
Tryk på forside (14 anslag)
109,00 DKK
Mere info
Læder nøgleringe med tryk på begge sider | Cognac
'Sigyn' lædernøglering
Tryk på for- og bagside (2 x 11 anslag)
-20 %
239,20 DKK
299,00 DKK
Mere info
Læder nøgleringen 'Idun' | Natur
'Idun' lædernøglering
Tryk på forside (21 anslag)
-15 %
254,15 DKK
299,00 DKK
Mere info
Flot lædernøglering | Rød
'Idun' lædernøglering
Tryk på for- og bagside (2 x 21 anslag)
-15 %
296,65 DKK
349,00 DKK
Mere info
Læder nøgleringe uden tryk | Brun
'Sigyn' lædernøglering
Uden tryk
-20 %
159,20 DKK
199,00 DKK
Mere info
'Idun' læder nøglering | Hvid
'Idun' lædernøglering
Uden tryk
-15 %
211,65 DKK
249,00 DKK
Mere info

Læder nøgleringe

Du har muligvis allerede kigget alle vores læder nøgleringe igennem og du har måske også fundet ud af at du kan vælge mange lækre farver i kernelæder. Måske har du ikke set at alle vores læder nøgleringe kan købes i tre forskellige "versioner" af vores nøgleringe i læder, men du kan faktisk vælge "uden tekst", med "tryk på forsiden" og vores mest populære læder nøglering "tryk på for- og bagside". 

Vælger du en "Sigyn" med tryk på for- og bagside, så kan du få præget 11 anslag på hver side - på denne måde skaber du en hel unik læder nøglering til dig selv eller en du holder af. Pt. er vores mest brugte symbol et hjerte, og hvem ville ikke blive blød i knæene ved at modtage en personlig gave fra deres børn hvor der står "FAR ❤". Jeg ville ihvertfald :o)

Vi modtager rigtige mange sjove og personlige tryk, og det er altid sjovt at læse kommentarene til bestillingerne. Dog ved vi at lædernøgleringe med "FAR", "MOR", "DADDY", "MIN MAND" "I ❤ YOU" og "FARS BIL" er meget populære. Det er kun fastasien der sætter grænser og vi elsker når vores kunder er kreative med deres læder nøgleringe - vi er også sikre på at en evt. modtager vil få et smil på læben.

Uanset hvilken af vores læder nøgleringe du vælger så lover vi at du altid vil kunne få styr på dine nøgler på en smuk og elegant måde.

Vores "Sigyn" nøgleringe er 1.9 x 12 cm og er derved en lille og meget praktisk nøglering som passer til de fleste behov.
Læder nøgleringen "Idun" er 1.9 x 24 cm og passer perfekt til dametasken, hvor den er nem at finde og få fat i, og der kan tilmed være op til 19 anslag og selvfølgelig et af vores symboler. 

Husk at vi altid har hurtig og billig fragt så du skal ikke vente længe når du først har bestilt din lædernøglering.