Om os

Hos No46 sælger vi speciallavede nøgleringe, keyhangers og nøglesnore i læder. Hver eneste produkt laver vi i hånden, så vores kunder er garanteret et læderprodukt, der bliver lige præcis, som de ønsker det. Vi vægter det højt, at vores kunder har stor indflydelse på, hvordan deres nøglering, keyhanger eller nøglesnor bliver, hvorfor alle vores læderprodukter findes i flere farver og har plads til et valgfrit tryk.

På nuværende tidspunkt sælger vi nøgleringe, keyhangers og nøglesnore, men inden for meget kort tid vil du også kunne finde mange andre lækre accessories i læder hos os.
Vi holder til i Ølstykke, hvorfra vi laver og sender vores ordrer. Det desværre ikke muligt at bestille eller afhente ordrer fra vores kontor – men vi sender dem glædeligt hjem til dig!

Vores målsætning
Vores målsætning er, at No46 bliver danskernes førende leverandør af nøgleringe og andre læder accessories i høj kvalitet. Derudover er det vigtigt for os, at hver enkelt kunde er tilfreds med deres køb hos os, og at deres køb holder mange år frem.

Dette sørger vi for via god kommunikation med vores kunder og ved at give dem mulighed for at designes deres egne læderprodukter. Den gode holdbarhed i vores nøgleringe, keyhangers og nøglesnore opretholder vi ved udelukkende at samarbejde med landets bedste leverandører af læder, som går lige så lidt på kompromis med kvalitet, som vi gør.

Historien bag No46
No 46 ejes af Kenneth, som har været selvstændig i flere år. Det er en passion for Kenneth at drive forretning og at kunne tilbyde unikke produkter til hver enkelt af sine kunder. Tidligere har han drevet virksomheden ByPopp, hvor han solgte unikke plakater og wallstickers til danskere landet over. Efter han solgte ByPopp i november 2016, har han lagt alt sit fokus på No46, hvor han nu sælger håndlavede nøgleringe, keyhangers og nøglesnore i læder til kunder fra hele landet.