Personlig læder nøglering

Leder du efter den perfekte gave? Eller er du bare på udkig efter en helt unik personlig læder nøglering til dig selv, så du kan opbevare dine nøgler på en smart og samtidig flot måde? Uanset hvad du er på udkig efter, finder du det her hos os. Vi har nemlig alt, du skal bruge for at få en flot, anvendelig og personlig læder nøglering.

Unik læder nøglering med flotte symboler | Karamel
'Sigyn' lædernøglering
Tryk på forside (11 anslag)
-30 %
174,30 DKK
249,00 DKK
Mere info
Læder nøgleringe med tryk på begge sider | Cognac
'Sigyn' lædernøglering
Tryk på for- og bagside (2 x 11 anslag)
-30 %
209,30 DKK
299,00 DKK
Mere info
Nøgleringe med tryk | Hvid
'Sif' nøglering med tryk
Tryk på forside (14 anslag)
-30 %
90,30 DKK
129,00 DKK
Mere info
Læder nøgleringen 'Idun' | Natur
'Idun' lædernøglering
Tryk på forside (21 anslag)
-30 %
209,30 DKK
299,00 DKK
Mere info
Flot lædernøglering | Rød
'Idun' lædernøglering
Tryk på for- og bagside (2 x 21 anslag)
-30 %
244,30 DKK
349,00 DKK
Mere info
Læder nøgleringe uden tryk | Brun
'Sigyn' lædernøglering
Uden tryk
-30 %
139,30 DKK
199,00 DKK
Mere info
'Idun' læder nøglering | Hvid
'Idun' lædernøglering
Uden tryk
-30 %
174,30 DKK
249,00 DKK
Mere info

Personlige læder nøgleringe i 3 designs

Vi har tre forskellige designs, 9 forskellige farver, alle tegn fra det nordiske alfabet og mere end 100 forskellige symboler at vælge i mellem. Og ved du hvad? Hver gang, i vælger en personlig læder nøglering, donerer vi 2 kroner til Julemærkehjemmet. Så når du køber hos os, får du ikke kun en fed nøglering - du er også med til at støtte en god sag.

Tag et kig rundt her på siden, og bliv inspireret.

 

En lækker personlig nøglering i et enkelt og stilrent design

Vores nøgleringe er alle holdt i et enkelt og klassisk design, der passer i de flestes smag. Samtidig har vi sørget for, at selvom de er moderne og passer ind i det skandinaviske modeunivers, så er de så stilrene, at designet er tidløst. Derfor kan du have glæde af din personlige nøglering mange år frem.

Nøgleringene kan således bruges af både mænd og kvinder, da langt de fleste vil sætte pris på det enkle og lækre læderdesign. Vores nøgleringe er alle holdt i samme stil, men der er dog mindre forskelle på vores tre designs.

 

Tre flotte design af læder nøgleringe hos No46.dk

Lille og diskret, eller med plads til ekstra lang tekst? Vores tre modeller kan møde næsten alle behov.

Sigyn er vores mest populære model, da den passer perfekt i både lomme og taske. Samtidig er der plads til 11 anslag, hvilket vil være tilstrækkeligt i flere tilfælde. Sigyn kan designes med skrift både foran og bagpå. Læs mere om modellen Sigyn her: Sigyn med tryk på forsiden og Sigyn med tryk på for- og bagside eller Sigyn uden tryk

Sif er vores mindste nøglering, som er designet i et simpelt, helt fladt design. Derfor kan der også kun laves tekst og symboler på den ene side. Læs mere om modellen Sif her: Sif med og uden tryk

Sidst men ikke mindst har vi den største model, Idun. Idun er perfekt til dig, der skal have en nøglering, som er nem at finde i tasken eller i lommen - og så er der plads til 21 anslag. Du er altså garanteret en robust og solid nøglering, hvor der plads til mange nøgler på én gang. Læs mere om modellen Idun her: Idun med tryk på forsiden og Idun med tryk på for- og bagside samt Idun uden tryk

Er du mere til keyhangers end nøgleringe? Så tag et kig forbi vores sortiment af keyhangers lige her.

 

Hvad kan du få trykt på din nøglering i læder?

Du kan få trykt alle bogstaver fra det skandinaviske alfabet samt tallene 0-9 og alle specialtegn som eksempelvis € % & / ( ) = - ? , . ! ". Derudover tilbyder vi mere end 100 forskellige symboler, der tæller alt fra stjernetegn til køretøjer.

På den måde kan du sammensætte og designe din nøglering, præcis som du ønsker.

Har du særlige ønsker til din nøglering eller symbol, så tøv ikke med at kontakte os - i langt de fleste tilfælde kan vi imødekomme dine behov.